Detail

Produkter til virksomheder

Krydderibazar tilbyder en lang række løsninger til mange forskellige typer virksomheder. Vi leverer vores krydderier efter ønske – om der er tale om specialforretninger, større detailkæder eller storkøkkener, kan vi skræddersy vores produktløsninger til stort set alle virksomhedsbehov.

Billederne her, er levende eksempler på produkter der er leveret til vores nuværende kunder, som består af et stort udvalg af krydderier til deres egen hyldeplads, færdigpakkede gaverør med 10 udvalgte krydderier, displays med plads op til 350 stk., og kiloposer til storkøkkener.

bordstander_8

Borddisplay med 140 krydderidåser.

Kan bestilles i flere varianter, med op til 350 krydderidåser i ét display. 

Hjælp dit køkken til at opnå et økologisk spisemærke

Anvender du vores rene økologiske krydderier, kan du hjælpe din virksomhed og dit køkken til procentvis højere økologiforbrug, som udmærker sig ved nedstående grader.

Økologiske spisemærke
B2B pose findes i 0,5kg, 1kg og 5 kg varianter

Vores b2b poser findes i 0,5 kg, 1 kg og 5 kg varianter

Engroshandel

Økologiske krydderier i storkøkkener

Med et stadig stigende fokus på sundhed og økologiske kvalitetsprodukter i diverse brancher i Danmark, forhandler Krydderibazar naturligvis også økologiske krydderier engros. I engros øjemed sætter vi også stor fokus på forbrugerens behov, for at opnå en positiv oplevelse.

Krydderibazar’s engros sortiment består ligeledes af vores rene krydderier og krydderiblandinger, salte og saltblandinger, der forhandles til bl.a. restauranter, cafeer og kantiner. Engros forhandler vi 0,5 kg, 1 kg, og 5 kg varianter, som kan bestilles direkte fra hjemmesiden, på mail eller via telefon.

Ved engroshandel donerer Krydderibazar også penge til DIGNITY for hver pose der sælges.

Til at oplyse kunder om hvor der anvendes økologiske krydderier, har vi udviklet et mærkat, der illustrerer det økologiske engagement for den enkelte restaurant, café eller kantine. Dette fremsendes gratis ved første bestilling.

Vil du vide mere om vores produkter?

Ring til os på
82 82 82 20

Hvad siger vores kunder?

  • Vi er meget glade for Krydderibazars økologiske produkter, som vi både bruger i køkkenet og sælger i vores lille butik. De ½ og 1 kgs pakninger vi kan bestille, passer perfekt til vores forbrug. Vores fiskeanretninger pynter vi med rødbedepulver – det ser bare så flot ud! Vi har også en fin anvendelse af rosa peberkorn: Vindruer rulles i lidt olie og bagefter i groft knuste Rosa peberkorn – et fint lille tilbehør. I butikken er cajun blandingen meget populær som et godt grill-krydderi!

    Nina DuusNinas Naturcafé, Allerød
  • Jeg har i det sidste år brugt Krydderibazar som leverandør af tørrede krydderier. Jeg har været yderst tilfreds med både leverancer og kvaliteten af produkterne. Skal jeg fremhæve nogle af produkterne vil jeg nævne at især junglepeber- blandingen og de hele kanel og vanilje- stænger har været fantastiske. Det er tydeligt at se at de der fremstiller produkterne ved hvad de har med at gøre.

    Rasmus FrandsenKøkkenchef på Nose2tail