Jordbærsalat med Tellicherry Peber og Rosa Peber

Økologiske Ingredienser(4 personer)

½-1 kg jordbær

Citronsaft (saft af 1-2 citroner)

3-4 spsk. Rørsukker eller kokossukker

 

 

Økologiske krydderier

½ tsk. Tellicherry Peber

1-2 tsk. Rosa Peber

Vejledning

Skyl og nip friske jordbær. Skær jordbærrene i halve – eller kvarte hvis de er meget store. Tag en håndfuld fra til pynt. Bland citronsaft med 2-3 spsk rør- eller kokossukker og en ½ malet Junglepeber. Peberet fungerer som forstærker af jordbærsmagen. Hæld marinaden over jordbærrene og lad dem stå og trække i ca. 1 time. Smag på jordbærrene om de er tilpas søde og juster evt. med lidt sukker eller citronsaft.

Server jordbærsalaten i små skåle eller i glas med saften ved, drys med rosa peber og et par friske jordbær på toppen.